Call Of Duty Mobil Dünya Şampiyonası 13 Ağustos’ta Başlıyor

E-Spor alanında düzenlenen en büyük turnuvalardan birisi olan Call of Duty: Mobil Dünya Şampiyonası’na sayılı günler kaldı. Oyuncuların büyük bir heyecanla beklediği bu turnuva yaklaşık 2 Milyon Doları aşan ödülleri ile dikkat çekiyor. Şampiyonada 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos tarihinde başlayacak. Kıyasıya geçen rekabette 4. tura gelmeyi başaran 5 bölgeden toplam da 40 takım var. 40 takımın tamamı ödül havuzundan en büyük payı almak için tüm güçlerini ortaya koyacaklar. Kazanan tacının hangi takıma gideceğini takımların göstermiş oldukları performanslar belirleyecek.

Call Of Duty: Mobile Esports ve Call of Duty: Mobile hayranları YouTube kanallarında ve oyun içerisinden turnuva heyecanını yakalayabilirler. Play-off’ların içerisinden istedikleri takımları görebilir ve destekleyebilirler. Call of Duty: Mobile uygulamasıyla beraber Call of Duty: Mobile Latin Amerika, Call of Duty Mobile Japonya ve Call of Duty: Mobile Brezilya resmi YouTube kanalları da yapılan etkinlikleri kanallarından yayınlayacaklar.

4. Aşamada Oynanacak Play-Off Maçlarının Tarihleri ve Saatleri Şu Şekilde;

  • Hindistan: 13 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST ve 14 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST
  • Latin Amerika: 13 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT ve 14 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT
  • Avrupa: 20 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST ve 21 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST
  • Japonya: 20 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST ve 21 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST
  • Kuzey Amerika: 27 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST ve 28 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST

Bölgesel elemelerde 4. Aşama maçlarına kalmak için mücadele edecek takımlar ise şu şekilde:

Latin Amerika:

•           iNCO Gaming

•           FR BULLS

•           Team Zodiac

•           Zygnus E-Sports

•           iTi7an Esports

•           SKADE

•           INFLUENCE RAGE

•           Loops E-Sports

Hindistan:
•           GodLike Esports

•           Team Vitality

•           Enigma Gaming

•           Nirvana India

•           Revenant Esports

•           Fenrirxrebirth

•           i2k EliteX

•           RDX

 

Avrupa:

•           Nova Esports

•           Light

•           Limitless eSport

•           Animus

•           AXIBYTE

•           Xitium

•           Prometheus

•           Cold Esports

 

Japonya:

•           Team Vrilliant

•           7iz

•           SCARZ

•           BBV Tokyo

•           黒の組織

•           Jadex

•           Call of Juicy

 

Kuzey Amerika:

•           Tribe Gaming

•           Un Dream

•           NYSL Mayhem

•           Wicked Esports

•           DST NA

•           Trucker Gaming

•           DramaZ

•           Cold Shower

Turnuvayı takipçileri, yapılan aktiviteleri Call Of Duty: Mobile uygulamasından izleyerek özel ödülleri kazanabilecekler. Kilo 141 Epik silah şablonu ve Özel Harekât 5 operatör görünümü gibi ücretsiz ve benzersiz hediyeler her bölgesel etkinlikte oyuncuları bekliyor olacak.

Call of Duty: Mobile Dünya Şampiyonası 2022 etkinliğine dair daha detaylı bilgi için resmî web sitesini ve Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Diğer haberlerimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazıyı nasıl buldunuz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.