hayaller

Hepimizin hayalleri vardır dimi .Benim hayalim Kore’ye gitmek ve BTS’ i görmek.Biraz zor bir hayal ama olsun.İstemek başarmanın yarısıdır.Öncelikle Kore’ye gidersem ne yapacağım hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum.Kendime güzel bir ev tutup sonrasında da Kore’nin o güzel sokaklarında yürümek istiyorum.Aslında Kore’ye gitmeden shifting yaparak da bu hayalimi gerçekleştirebilirim.Siz hiç shifting yaptınız mı?Ben hiç yapmadım.Ama istersenizi sizin için deneyebilirim.Galiba bir kaç tane yöntemi var.Asansör yöntemi,pillow fln.Garip garip isimleri var.

Bu arada bir gün Kore’ye giderseniz bana mutlaka ulaşın.Çünkü oranın gerçekten hayalimdeki gibi bir yer olup olmadığını çok merak ediyorum.

Sizinde böyle hayalleriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz.Gerçekten insan yazdıkça,içini döktükçe öok fazla rahatlıyor.Sinirli olduuğunuz da ya da üzüldiğünüzde mutlaka bir kağıt alıp ona içinizi dökmeniz en iyi yöntem.Bir daha ki yazımda bununla ilgili daha çok bilgi vermeyi planlıyorum.

Ben çok çabuk sinirlenip çok çabuk üzülen bir insanım.Nedensizce duygularıma hakim olamıyorum.Büyük ihtimalle ergenlikten dolayı.Ergenlikten nefret ediyorum.

Ay konu çok farklı yerlere gitti gerçekten.En son hayallerden bahsediyordum.N e ara ergenliğe geldi konu.

neyse bugünlük bu kadar yeter.Görüşmek üzere.

beyza-incikli
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
YEM OLMA KENDİNE
Sonraki
Hayat dersi

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.