RECEP ÖZER

  Bildiğini, hissettiğini, samimiyetini, özümsediği her oluşu karşı tarafa verebilmeyi, her zaman nasıl başarır ki insan?  Yorulmadan, bıkmadan. Canlı yayın yaparak, video çekerek, öğretmek adına , müthiş bir özveriyle. Böyle bir insan var aramızda. Recep Özer.

    Belki,  öğretmek  matematik öğretmenliğinden geliyor ama, kişisel gelişim konularının farklı öğretilerini tek bir paydada buluşturmakta onun sanatı. Enerji o kadar yüksekki , konuşurken şahit oluyorsunuz buna. O tane tane anlatıyor ama iyilik, güzellik ve değişim adına enerjisinden alıyorsunuz  ilhamı.  Ben kendisini takip ederken yoruluyorum, ne yalan söyleyim. Maaşallah. Yurtiçi, yurtdışı eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. En çokta bulunduğu yerden yaptığı anlık videoları seviyorum. Hem göze, hem kulağa. Sıcak, samimi ve sevgi dolu. 

   Farklı konularda kişisel gelişim eğitimleri var. Yaşam koçu, Thetahealing,Accesss bars, Bilinçaltı dili, J. Adrienne Arınma Sistemi kendisinden her biri için eğitim alabilirsiniz. Bilmek güzeldir fakat bildiğini öğretebilmek sanattır. Zor gibi görünen teknikleri, herkesin anlayacağı bir dile uyarlamak onun işi.

     İçine dönmek, oradaki boşlukları doldurmak, kendin olmak istiyorsan, youtube dan izle Recep Özeri’i. Bir uygulamasıyla, bir sözüyle belki sendeki uyanışa giden yolda bir yeşil ışık yanar. Yeter ki niyet et.

     Yolun açık olsun Sevgili Recep Özer. Ve sana teşekkür ederiz özverili çalışmaların için.

     

Beyazgür
Uzun yıllardır yazıyorum. Ziraat Mühendisiyim. Kişisel gelişim konularında iyi bir araştırmacıyım.
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
Japon Spitz Yavru Köpek Eğitimi!
Sonraki
EYLÜL

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.