HOŞGELDIN VLOG YAZISINA

  Selam gün içerisinde yazdığım 2.yazım umarım yazımı beğenir, yararlı olması ve bu satırları okuyan okuyucum iyidir umarım. 

   Genel olarak bu hafta çok sıkmadım ama çalıştım. Yalan söylemeye gerek yok. Önceki vlog yazısında dedim değil mi saat vs bilgisi vermek istemediğimi çünkü o zaman bir ağzı hep dolu bir YouTuber’dan farkım kalmıyor ki o videoları izleyen için de sıkıcı oluyor neyse ben de ağır eleştirilere tahammülüm yok diyip başkalarını eleştirmeye başladım yine…

          Bu hafta biyolojinin ilk konusunu hallettim. Bunun için biraz playlist atayım oradan çalıştım. 

   https://youtube.com/playlist?list=PL9Nr-FlX1uQMJqNv6qK8SGHr-NyG2SSTM 

  Fundamentals çok iyi ama bu size göre değişebilir.Onun haricinde meb sorularını kesin halletin.Çok kaliteli sorular var. Test kitaplarını da kurcaladım.

  Bir de not fln çıkardım bu uygulamaya deftere fln bu uygulama çok iş görüyor. UNREAL NOTEPAD 

    Onun haricinde tyt tarih için hocalara geldik oradaki playlist güzeldi. Tarih ve zaman için yapabileceğiniz meb kazanımları sırf meraktan gittim test kitabını da kurcaladım ama değmez mebdeki yorum sorularının gramı yok ve vakit kaybı bir dahaki konuya sadece meb sorularını çözün özellikle soru havuzundaki sorular ogm materyal olarak uygulaması da var o soruların çözümlemeleri var mı dedim meb bu konuda yapmış bir şeyler en azından. Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün konu konu kampında o soruları çözmüşler seçkin öğretmenler tarafından cidden takdir edilesi bir çalışma olmuş. 

 Onun haricinde dershane ödevlerini yetiştirdim orada işlenen konular fln bir dershane kitapları onlar işte bir de dün denemedeydim bir de çok güzel bir kanal daha diyeceğim biyoloji için “MANTIK ŞİZARESİ” oradaki öğretmen biraz yüzeysel gelebilir ama konu tekrarı için harika bir kanal. Bir de dün de dershane kitaplarını aldım, bugün de açığa alacağım. Mantıklı olan bu 8.1 km yıllık 2225 TL servis masrafı ailem biraz garipsedi ama onlar için de en iyisi bu zaten hafta içi dershanede olacağım akşama kadar hafta sonu açık lise bu seneyi hayırlısı ile atlatmak istiyorum. Hedefimi söylemek istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim ben yazısız yaşayan ölü gibiyim ama toplumda watpadd yazarları okunuyor. O yüzden dedim ki belli bir kariyerim olursa insanlar yazımı okur bu yüzden yüksek bir yerde çalışmam gerekiyor. Bir de önceki deneme tarzında yazdığım yazının altındaki eleştiriye teşekkür ederim. Cidden iyi hissettirdi ve okuyuculara kötü hissettirmek istemiyorum bir daha çok iyi kalplisiniz. Evet onun haricinde paragraf, problem bu klişe şey… Bir de 1 saat sesli okuma yapıyorum. Çok işe yarıyor dikkatimi toplamada. Onun haricinde hitabet eğitimi tarzında playlist çalışıyorum ara ara. Eğer bir yazar olabilirsem konuşmamın haddinden fazla iyi olması gerekiyor. Diksiyon TV tavsiye ederim. Onun haricinde ara vaktimdi dün. Parka gittim ve kulaklığı alıp yürüyüş yapmak çok iyi geliyor. Hepiniz kendine iyi baksın ve iyi günler umarım sizi sıkmamışımdır. 

İkona
Subscribe
Bildir
1 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
Suçlular Gerçekten de Suçlu mu? Trial by Fire Film İncelemesi

Suçlular Gerçekten de Suçlu mu? Trial by Fire Film İncelemesi

Sonraki
Amok Koşucusu

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.